Informatii despre Prestator

Edlab Scopub SRL
CUI: 37689070
Cod CAEN: 8559
Sediul (fara activitate): Str. Taietura Turcului nr 11 ap 12. Cluj Napoca
 

Scopul termenilor si al conditiilor

Pentru a intelege conditiile de utilizare ale site-ului nostru, modul in care poti accesa informatiile si serviciile oferite de noi, cat si pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile de mai jos.

Acest document, precum si toate politicile si procedurile noastre respecta principiile nediscriminarii si ale egalitatii de tratament fata de toti utilizatorii, bazat pe criterii de sex, orientare sexuala, caracteristici genetice, varsta, apartenenta nationala, rasa, culoare, etnie, religie, optiune politica, origine sociala, handicap, situatie sau responsabilitate familiala, apartenenta ori activitate sindicala, respectand, totodata conditiile comerciale agreate prin contracte.

Te rugam sa citesti si Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie, inainte de a naviga pe site sau a te inscrie. Daca nu esti de acord cu acesti Termeni sau cu Politicile noastre, te rugam sa nu utilizezi website-ul. In cazul in care ai orice intrebari sau nelamuriri, te rugam sa ne contactezi la unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0729885300 sau prin e-mail, la cursuri@edlab.ro

Folosirea website-ului reprezinta acceptarea acestor termeni si conditii, impreuna cu documentele si politicile noastre (Politica noastra de confidentialitate si Politica privind utilizarea modulelor cookie). Impreuna, aceste documente fac parte din contractul dintre tine si EdLabScopub Srl, continand drepturile si obligatiile reciproce ale partilor.

Prin navigarea pe website sau prin inscrierea pe site, esti de acord cu toate documentele mai sus mentionate si continutul lor si recunosti faptul ca, atat prezentul document, cat si toate politicile la care acesta face referire si pe care le regasesti pe site, au caracter obligatoriu fata de tine. De asemenea, prin navigarea pe website sau prin inscriere, iti iei angajamentul de a respecta prezentul document si politicile indicate.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand si fara notificare prealabila acesti Termeni. Comenzii tale i se vor aplica termenii care sunt in vigoare la momentul plasarii comenzii. Accesand site-ul nostru vei gasi cea mai recenta versiune a Termenilor.

Definitii

Client/Cumparator – persoana fizica sau juridica care transmite o comanda de produse si/sau servicii oferite de EdLab Scopub SRL

Utilizator – persoana fizica ce utilizeaza prezentul website 

Vanzator/Prestator – societatea EdLab Scopub SRL, cu datele de identificare CUI: 37689070, Cod CAEN: 8559, Sediul (fara activitate): Str. Taietura Turcului nr 11 ap 12. Cluj Napoca

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – operatiunea prin care Clientul contacteaza Vanzatorul in vederea achizitionarii serviciilor si/sau produselor ce fac parte din oferta comerciala a vanzatorului, asa cum sunt ele prezentate pe site.

Contract – actul juridic ce se incheie in momentul in care acceptarea comenzii ajunge de la Vanzator la Client. 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor si serviciilor. 

Inscrierea

Pentru a te inscrie, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele din actul de identitate, adresa e-mail si numarul de telefon la care poti fi contactat(a). In cazul in care una sau mai multe informatii dintre cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti printr-un mail la cursuri@edlab.ro

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi nevoie de acordul tau. De asemenea, adresa de e-mail sau numarul de telefon indicate gresit, atrag dupa sine anularea inscrierii, dat fiind faptul ca nu putem contacta cursantul.

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti cu atentie detaliile si specificatiile: curs, profesor, programa, frecventa,  taxa de curs, loc de desfasurare. Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa dai click pe butonul INSCRIE-TE si sa completezi campurile care figureaza in mesajul de inscriere.

Achizitionarea unui curs

Daca achizitionezi un curs pe site-ul nostru, ne dai acceptul folosirii datelor tale (inclusiv a celor adaugate) in scopul livrarii produselor, ale serviciilor si ale informatiilor cerute. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in activitatea mai sus descrisa. Odata cu acceptarea T&C si a SI, avem acordul tau pentru folosirea informatiilor furnizate de catre tine de in  scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informatii ar putea fi inregistrate de catre organele abilitate. Daca ai mai putin de 18 ani, te rugam sa-ti anunti tutorele despre aceasta actiune.

Pentru a achizitiona un curs, este nevoie de inregistrarea informatiilor tale in baza noastra de date.

Politica de preturi si modalitatea de plata

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si includ TVA-ul.

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe edlab.ro (ex.: situatiile in care pretul afisat pe edlab.ro pentru un anumit curs este nerealist de mic, precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora).

Modalitati de plata:

Plata se va face  in contul EdLab mentionat in detaliile pe care le veti primi dupa inscriere.

Dupa inscrierea pe e-mail, urmatorul pas este achitarea taxei, in contul EdLab. Confirmarea incasarii taxei in contul EdLab trebuie realizata in scris (prin mail) de catre cumparator, prin transmiterea dovezii platii.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Ai dreptul sa te retragi din contract, conform prevederilor OUG 34/2014, respectiv sa renunti la un serviciu, in termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea platii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. 

In cazul in care retragerea se face dupa termenul de 15 zile, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, locurile la curs fiind limitate iar taxele reprezentand costurile pentru organizarea cursurilor, inclusiv onorariul profesorului.

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retragere.

In cazul in care nu te-ai putut prezenta la curs sau ai intrerupt frecventarea acestuia din motive imputabile propriei persoane, suma achitata nu se restituie, indiferent de modalitatea de plata (in rate sau integral), dar iti vom oferi posibilitatea de a recupera sedintele pierdute in sezonul urmator.

Legea guvernanta

Contractul dintre EdLab si Cumparator este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglementarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. 

In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora

Niciuna dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen si/sau de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Conform art. 1351 C. Civ., „(1) Daca legea nu prevede altfel sau partile nu convin contrariul, raspunderea este inlaturata atunci cand prejudiciul este cauzat de forta majora sau de caz fortuit. (2) Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.”

Pe perioada fortei majore invocate, toate termenele se suspenda.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura, programa cursurilor, materialele video si toate informatiile ce fac parte din site-ul edlab.ro sunt propietatea exclusiva a EdLab Scopub SRL
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea EdLab Scopub SRL.

Vizitatorii/Utilizatorii acestui site web au urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului (in limitele impuse de drepturile de autor ale EdLab Scopub SRL)
-reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
-inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului edlab.ro);

EdLab Scopub SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz. 

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si a informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – EdLab Scopub SRL., precum si realizarea de linkuri, fara acordul prealabil al EdLab Scopub SRL. da dreptul unilateral si neechivoc ca EdLab Scopub SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descarca, modifica partial sau integral site-ul, reproduce partial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera contrara intereselor EdLab Scopub SRL., indiferent daca exista sau nu un scop comercial. 

Utilizarea acestui website, precum si utilizarea informatiilor cuprinse pe edlab.ro se realizeaza pe propriul tau risc. In niciun caz, acest website sau EdLab Scopub SRL nu este responsabil sau raspunzator pentru eventualele daune care rezulta din informatiile furnizate aici sau din aplicarea lor.

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, detalii sau neintelegeri, te rugam sa ne contactezi prin e-mail, la cursuri@edlab.ro sau la nr de tel. 0729885300.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google